Доставки

Всички пратки закупени от Foot Studio Shop се доставят с Еконт Експрес до адрес на клиента или офис на куриера. Транспортните разходи за доставка на стоките са, както следва:

1, Транспортните разходи на всички пратки със стойност под 25лв. са за сметка на клиента;

2, Транспортните разходи за всички пратки със стойност от 25лв. до 50лв. се разделят наполовина между клиента и изпращача;

3, Free Shipping независимо от адреса на получаване - това са всички пратки със стойност над 50лв.

Заплащането на всички пратки става чрез "наложен платеж" на куриера или в офиса на превозвача.

Политики за връщане

Всички продукти предлагани от Foot Studio Shop са "медицински изделия" клас II по смисъла на Закона за медицинските изделия. Те не подлежат на връщане или замяна.

Всички ортопедични стелки, аксесоари и принадлежности, както и компресионни чорапогащи и чорапи имат защитен стикер на търговската опаковка. Вие имате право да върнете даден продукт единствено и само ако не е нарушена цялостта на стикера.

Ортопедичните и анатомични обувки се изпращат с опция за преглед и проба. Те могат да бъдат връщани ако има несъответствия веднага след прегледа. Не трябва да има нарушение на търговските опаковките и следи от носене.

Транспортните разходи по връщането са за сметка на клиента.

Условия за гаранция и сервиз

Ортопедични стелки, аксесоари и принадлежности

Всички ортопедични стелки, аксесоари и принадлежности нямат гаранционен срок, тъй като те са медицински изделия клас II.     Рекламации се приемат единствено при наличието на фабричен дифект. Всякo изделие преди да бъде изпратено се проверява щателно за такива дифекти.

 Ортопедичните стелки изработени от естествена кожа не се перат и не трябва да се мокрят обилно с вода. Те не се почистват с мокри кърпички, които съдържат алкохол или с други агресивни препарати. Почистването става единствено и само с препарати за естествена кожа. Такива може да намерите тук в раздел "Бои и аксесоари за обувки и кожи".

 Всички силиконови аксесоари, принадлежности и стелки могат да бъдат почиствани с вода до 30 градуса и тоалетен сапун. Всички стелки изработени от естествена кожа и микрофибър се проветряват задължително след употреба. Те трябва да бъдат извадени от обувките, за да отдадът влагата, която са поели от краката.

 

Чорапи и чорапогащи

Всички компресионни и антитромбозни чорапи и чорапогащи нямат гаранционен срок, тъй като те са медицински изделия клас II. Рекламации се приемат само при наличието на фабричен дефект. Всяко изделие преди да бъде изпратено се проверява за такива дифекти.

Ортопедичните и анатомични обувки

 Всичко обувки имат  гаранционен срок 30 дни от датата на закупуване.  Всеки закупен чифт е предружен от гаранционна карта в която са описани условията на ползване и поддръжка на обувките. 

 Ортопедичните и анатомични обувки предлагани от нас са предназначени за ползване и предвижване в градска среда. Тези обувки не се използват за работа в строителството и тежкото машиноструене, както не се използват за градинска и селскостопанска работа.   Ортопедичните маратонки и кецове не се използват за спорт и туризъм. Обувките и ботите, които са изработени от еластични стреч кожи не са подходящи за дъждовно време.

 Всички ортопедични и анатомични обувки се поддържат със специализирани препарати за кожа, които може да намерите в раздел "Бои и аксесоари за обувки и кожи".

Foot Studio Shop си запазва правото да прави промени по условията и реда на работа на онлайн магазина по всяко време.

Магазин

Кой номер е нашият крак

Съвети

Доставки и Връщане