top of page

ТОП ПРОДУКТ

ПЕРИЛЕН ПРЕПАРАТ ЗА ОБУВКИ, МАРАТОНКИ И СПОРТНА ЕКИПИРОВКА

Специален перилен препарат за функционални, спортни връхни дрехи, якета, маратонки и обувки, които могат да се перат.

Почиства свежо и нежно, като запазва дишането на текстила, климатичните мембрани и синтетичния пълнеж. Не съдържа избелите, белина, микропластмаси или фосвати. Идеален е за подготовка за импрегниране на вашите дрехи и маратонки.Перете цветните дрехи, маратонки и обувки отделно.

Машинно пране:
Отстранете всички остатъци от перилните препарати, които сте използвали преди това от дозатора на вашата пералня. Поставете максимум 2кг. пране в барабана на вашата пералня. Изсипете 60мл. перилен препарат в камерата за основно пране за всеки 1кг. пране. Важно: Следвайте инструкциите за пране на етикета на дрехата.

Ръчно пране:
Максимум 2кг. на 10 литра вода. Поставете 60мл. перилен препарат във водата и перете. Важно: След пране измийте обилно ръцете си с вода. Следвайте инструкциите за пране на етикета на дрехата.

Безопастност:
Дръжте далеч от деца. Сериозно дразнене на очите. Ако попадне препарат в очите ви започнете обилно да изпаквате очите си в продължение на няколко минути. Свалете контактните лещи ако имате такива и е възможно. Ако дразненето в очите продължава потърсете лекарска помощ. Ако е необходимо опаковката или направете снимка на етикета със съдържанието.

Състав: >=5 - <15% anionic surfactants, colouring agent

bottom of page