© 2019 Foot Studio by Loyal Trade Ltd. All rights reserved. 

Email: loyal.trade.bg@gmail.com; Tel: +359 878 141121; +359 878 141123  

FOOT STUDIO

este un concept a cărui preocupare principală este sănătatea picioarelor noastre – diagnostic, produse, prevenire.

 

 Produse 

Doar 20% din populația lumii are  picioare sănătoase. Restul de 80% suferă de boli minore legate de picioare și necesită produse ortopedice individuale pentru problema sa. Un sfert dintre acești oameni au nevoie de branţuriortopedice, iar restul trebuie să utilizeze diferite  produse ortopedice pentru prevenire, pentru a se proteja de complicații. În viața noastră, noi parcurgem o distanță egală cu aproximativ de patru ori mai mare decât circumferința Pământului, de aceea este important să ne  păstrăm picioarele în stare bună de sănătate. Faceți cunoștință cu produsele pe care le oferim si aflaţi mai multe despre ele. În cazul în care aveți nevoie de consiliere cu privire la oricare articol, vă rugăm să ne contactați.

Branțuri ortopedice - PEDAG

​PEDAG  vrea să vă păstreze picioarele sănătoase. Branţurile noastre sunt elaborate in strânsă colaborare cu experţi ortopezi şi vă vor ajuta la prevenirea plângerilor legate de picioare. Dacă sunteţi printre mulții oameni, care deja suferă de probleme minore ale picioarelor, vă putem ajuta cu cea mai largă gamă de produse de bolţi scăzute şi înalte, degetele sub formă de ciocan, pinten pe călcâi și dureri în toc, pronație, supinație  etc.

​​

Accesorii ortopedice pentru picioare si încălțăminte - PEDAG

​Fie că încălțămintea este cu tocul  înalt, sandale sau adidaşi - toate produsele Pedag pentru femei sunt proiectate cu un accent pe nevoile și interesele acesteia. La fel ca și tălpile, pernele şi branţurile cu gel noastre, care asigură un confort excelent și ușurează sarcina pe fiecare pantof. Ceva important, produsele noastre sunt foarte delicate. Ele nu schimba forma pantofilor și sunt insesizabile , pentru ca să fiţi frumoase și elegante. 

Accesorii ortopedice Pedag ofera o calitate exceptionala si confort, indiferent dacă sunteți la serviciu, vă ocupaţi cu sport sau vă bucuraţi de petrecere a timpului liber. Ei nu numai îmbunătățesc  confortul dvs., dar şi oferă, de asemenea un climat ideal în pantof.

​​

Ciorapi compresivi și colanţi - DIAMOND

​Ciorapii DIAMOND sunt o ofertă excelentă din punct de vedere al calităţii şi preţuluil. Acestea oferă un sprijin efectiv și o siluetă excelentă. Scopul compresiei este de a ajuta imbunătăţirea  circulatiei, a preveni umflarea și a calma picioarele obosite si dureroase. Vă oferim o gamă largă de culori, stiluri si dimensiuni.

Încălțăminte anatomică şi  ortopedică pentru copii si adulţi - CALZAMEDI
Unul dintre cei mai importanţi producatori spanioli de încălțăminte anatomică şi  ortopedică. Încălţămintea este  înregistrată ca  dispozitiver medicale și corespunde  cerințelor Directivei Europene 93/42 / CEE. Acestea sunt împărțite în două grupe: anatomice si ortopedice. Toate încălţămintele sunt realizate manual numai din materiale naturale si sunt în concordanţă cu caracteristicile anatomice ale fiecărui picior.

​​

Produse probiotice pentru igiena personală - DR.HANSS

​Produsele Dr.Hanss sunt împărțite în trei grupe: produse cosmetice pentru picioare; produse pentru sănătate și frumusețe şi produse de igienă personală și de uz casnic. Tipic pentru produsele este faptul că, cele mai multe dintre acestea au fost create pe baza de probiotice și rețete vechi farmacologice aprobate în timp. Produsele sunt foarte inovatoare şi urmăresc noile concepte pentru sanatate, frumusete si grijă pentru naturăq şi oferă noi soluții pentru tratarea diferitelor probleme legate de viața noastră de zi cu zi. De la  01.06.2015 este disponibilă  o serie nouă de probiotice, care include produse cosmetice și produse de îngrijire personală.

Cosmetica pentru încălţăminte- PEDAG
Îngrijirea încălţămintei este importantă pentru păstrarea și funcționalitatea lor. Pedag oferă o gamă imensă de produse care permit soluții la toate problemele cu încălţăminte. Produsele noastre sunt potrivite pentru materii Gore-Tex și membrane, piele de căprioară, nubuc, piele artificială, și așa mai departe. Experții noștri în fiecare an urmează ultimile tendințe în moda  culorilor. Astfel, putem oferi întotdeauna vopsea de pantofi de extrem de diferite culori și tonuri.

 

 Activități 

  • Comerț cu ridicata și cu amănuntul în România și Bulgaria cu branţuri ortopedice şi accesorii de brandurile  PEDAG şi SOLOS.

  • Comerț cu ridicata și cu amănuntul în România și Bulgaria cu încălțăminte ortopedice şi anatomice de brandul CALZAMEDI.

  • Comerț cu ridicata și cu amănuntul în România și Bulgaria cu ciorapi de compresie de brandul DIAMOND.

  • Producerea și comercializarea produselor cosmetice și produselor pentru îngrijirea personală pe bază de probiotice.

  • Fabricare  de branţuri ortopedice individuale.

  • Diagnosticul tălpilor şi  a bolţilor  picioarelor.

 

Pentru noi

Suntem o companie inovatoare, care include în activitățile sale mai multe direcții. Fabricarea, comerţul cu ridicata şi reprezentanţa comercială. Suntem reprezentanți pentru Bulgaria și România ai brandurilor  PEDAG, SOLOS, CALZAMEDI, DIAMOND și DR.HANSS. Activitatile noastre sunt in domeniul farmaciei, ortopediei si ocrotirii sănătăţii. Noi oferim cea mai largă gamă de mijloace ortopedice de picioare și pantofi , precum  încălţăminte ortopedice, branţuri , consumabile si accesorii. De asemenea, lucrăm cu unul dintre laboratoarele belgiene fruntaşe în domeniul probioticelor. Produsele noastre pot fi găsite în farmacii,  drogerii şi magazine de încălțăminte din Bulgaria și România.

Suntem reprezentantul companiei germane Schelchen GmbH pentru Bulgaria și România. Dceasta ocupă primul loc în cota de piață în producerea branţurilor ortopedice, accesoriilor si consumabilelor pentru picioare și încălțăminte. Noi producem branţuri individuale și accesorii, precum și oferim cea mai largă gamă de produse cosmetice pentru încălțăminte. Veti găsi produsele cu marca comercială PEDAG și SOLOS.

Suntem reprezentanţii pentru Bulgaria și România a producătorului spaniolde de încălțăminte anatomice şi ortopedice CALZAMEDI. Grație acestei cooperări producem, de asemenea, încălțăminte individuale ortopedice pentru diferite probleme și boli.

LOYAL TRADE SRL este  reprezentant pentru Bulgaria și România, a producătorului ceh LIPOELASTIC. Va oferim o gamă largă de ciorapi de compresie și colanți. Aici veți găsi produsele cu brandul DIAMOND.

 

 

    Contact    

Red Squer

Varna 9000

 

loyal_trade@abv.bg

Tel: 00359-878-141123

Fax: 00359-52-612292